Eveniment

Polițist lovit cu barda de un criminal

Un gorjean care a făcut 23 de ani de închisoare pentru un viol urmat de moartea victimei are acum din nou probleme cu legea. Bărbatul a fost acuzat de o rudă că și-a sechestrat tatăl un bătrân de 88 de ani, imobilizat la pat. O nepoată a bătrânului a sunat la 112.

Când a văzut poliția la poartă, bărbatul s-a năpustit asupra oamenilor legii. Un polițist a fost lovit cu barda în umăr și a scăpat pistolul cu care îl soma pe individ să se potolească.

”Când a auzit că vine poliția, a devenit recalcitrant. A aruncat cu barda din cameră, prin geam, spre polițist. Apoi a ieșit la poartă și a dat cu securea în mașină. La polițistul tânăr i-a dat cu barda în umăr”, a spus cumnatul agresorului. „Sparse parbrizul pe spate la mașina poliției și pe laterală, înspre șofer. A dat cu barda, cu securea în piept la polițist și îi luă pistolul”, a povestit un localnic

Polițistul a scăpat pistolul, dar colegii lui au reușit să îl imobilizeze în cele din urmă pe individ. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje pentru a-l imobiliza pe individ. 

Suspectul a fost reținut și va face probabil mulți ani de pușcărie. Acesta fusese eliberat în primăvară.

„S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și distrugere”, a transmis Camelia Caragea, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 5,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: