Eveniment

Poliția a făcut rețineri în cazul femeii bătute pe stradă

Două femei și un bărbat au fost reținuți joi pentru 24 de ore, la două zile după ce au agresat o femeie pe o stradă din Târgu Jiu. Inițial agresorii au primit doar amenzi de la Poliția Locală, dar o filmare apărută în spațiul public a schimbat totul.

Filmarea a surprins câteva zeci de secunde din agresiune, femeia din Telești fiind bătută cu sălbăticie de două femei, care o loveau cu picioarele în burtă și în cap, o trăgeau de păr, o târau pe asfalt.

Trei persoane au fost reținute, pentru că în agresiune ar fi fost implicat și un bărbat. Este vorba de două femei de 36 și 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Pantelimon, județul Ilfov, și un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 24 august a.c., cele două femei, în timp ce se aflau pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei de 37 de ani, din comuna Telești, iar bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 42, din comuna Telești”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. 

Vizualizări: 5,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: