Actualitate

Plaveti închide șandramaua și-i trimite pe angajații CEO să-și caute de lucru în altă parte

Dan Plaveti jignește și amenință în stânga și în dreapta, trimițându-i pe salariați să-și caute loc de muncă în altă parte, pentru că ”șandramaua” pică la anu’ și ei oricum nu sunt buni de nimic.

Potrivit informațiilor presei și nu numai, Plaveti se ține de un alt program de restructurare care prevede închiderea totală a CEO, în 2024-2025. Evident, planul este cunoscut doar de câteva capete luminate care trag sfori pentru eliminarea cărbunelui cu 6 ani mai devreme, față de cât era prevăzut oficial în programul de restructurare. Acest fapt va trimite tot județul în colaps din care nu va mai ieși mulți ani de aici înainte. (Vezi exemplul Valea Jiului)

Fără nicio legătură cu mineritul și energia, Dan Plaveti pare un pion adus cu misiunea clară de lichidare urgentă a Complexului Energetic Oltenia, societate de stat cu 11.300 de angajați.

În schimb, Gorjul nu a văzut niciun parc fotovoltaic sau centrale pe gaz, așa cum trâmbița ministrul că vor fi, în locul carierelor și termocentralelor dărâmate. Dacă în ceea ce privește parcurile fotovoltaice, proiectele sunt realizabile, dar și arvunite grupurilor de interese, nu același lucru putem spune despre grupurile pe gaz, care par doar o glumă proastă. Conform specialiștilor, grupurile pe gaz nu se vor realiza la termen, fapt dorit de altfel și de asasinii economici care roiesc în jurul fenomenului energetic.

 

 

Vizualizări: 8,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: