Eveniment

Pistolarul cu cagulă a tâlhărit o femeie

Gorjeanul susprins acum câteva zile în timp ce se plimba prin Târgu Jiu în ținută de camuflaj, cu cagulă pe cap și cu un pistol de jucărie la brâu a comis-o din nou.

Supărat probabil că nu a fost arestat, azi-noapte a tâlhărit o femeie pe Bd. Republicii din Târgu Jiu.

Individul, pe numele lui Marin Boboc, a fost prins în fapt de polițiștii locali atunci când trăgea de poșeta unei femei de 68 de ani.

Polițiștii locali l-au încătușat și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, unde va fi cercetat pentru tâlhărie calificată.

Deși polițiștii locali au intervenit extrem de repede, femeia atacată s-a speriat. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD, deoarece a suferit atac de panică și, în plus, acuza dureri acute la nivelul șoldului.

actualizare: IPJ Gorj a prezentat diferit evenimentul. „La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un lucrător din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, despre faptul că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale deoarece a fost bruscată de o altă persoană. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în noaptea de 25/26 august a.c., în jurul orei 05:25, în timp ce o femeie de 67 de ani, din municipiul Târgu Jiu, se deplasa pe strada Republicii a fost împinsă de un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, care a încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, moment în care a fost surprins și imobilizat de lucrătorii Poliției Locale, aflați în serviciul de patrulare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu în vederea audierii și ulterior a fost internat la Secția de Psihiatrie. Cercetarile sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, informează Poliţia Gorj.

 

Vizualizări: 3,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: