Eveniment

Petrecerile de Sf. Maria s-au terminat cu accidente

Mai multe evenimente rutiere au fost duminică în Gorj, de Sf. Maria, cu șoferi care s-au urcat băuți la volan.

În noaptea de 15/16 august, polițiști au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Brănești s-a produs un accident rutier cu pagube materiale.

“Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Plopșoru, care se afla într-un autoturism situat în afara părții carosabile și care prezenta mai multe avarii. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice și care nu posedă permis de conducere.

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ce conducea un autoturism pe DE 79 Romanești, având o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice.

Tot în noaptea de 15/16 august, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Turburea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Vizualizări: 4,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: