Eveniment

Percheziții la Târgu Jiu

Polițiștii gorjeni au efectuat joi cinci percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. 

În urma perchezițiilor, la domiciliul unui bărbat de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu și la o altă locație deținută, tot în localitate, de același bărbat, au fost descoperite și ridicate o armă letală de vânătoare cu țevi lungi și lise, juxtapuse, calibru 12 mm, două arme letale cu țevi scurte, tip pistolet, calibru 6,35 mm, fără serii de identificare, 8 cartușe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm având capsa nepercutată și 17 cartușe cu glonț calibru 6,35 mm cu capsa nepercutată.

Totodată, în cadrul cercetărilor, a fost identificată și condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o tânără, de 27 de ani, care ar fi fost determinată de bărbat să practice prostituția, în vederea obținerii de foloase materiale. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propuneri legale.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: