Social

Peisaj cu gunoaie

Știm cu toții vorba aia cu: avem o țară frumoasă, păcat că e locuită. Este o vorbă inspirată de niște nesimțiți care aruncă gunoaie la voia întâmplării.

Primarul din Schela a publicat fotografii cu saci cu haine, abandonați în marginea drumului. “Am observat pe marginea drumului mai mulți saci plini cu haine și resturi menajere, rog persoanele care au abandonat acești saci să nu mai recurgă la astfel de gesturi”, a transmis primarul Gabriel Deteșan.

Acesta le cere localnicilor să nu transforme o comună frumoasă într-o rampă de gunoi. Din păcate, peste tot se întâmplă la fel.

Garda de Mediu Gorj anunță că a început controalele, dar știm cu toții că amenzile nu rezolvă problema. “Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au început să verifice localitățile județului Gorj cu privire la starea de salubrizare, după sezonul rece. Deja o unitate administrativ teritorială a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 lei, pentru că nu a luat măsurile care se impun pentru asigurarea unui grad de salubrizare corespunzător”, a comunicat instituția publică, fără a preciza în ce localitate a aplicat amenda.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: