Social

Oltenii au ajuns la cinci puncte de play-off

FC U Craiova a învins luni pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, în ultimul meci din etapa 26, oltenii fiind acum la cinci puncte de calificarea în play-off.

Oltenii nu au început jocul foarte bine iar oaspeții de la FC Voluntari au condus la pauză. În repriza a doua jucătorii lui Napoli au reușit să întoarcă soarta partidei după ce  Bahassa a restabilit egalitatea, apoi Adam Nemec și-a învins propriul portar, după o deviere nefericită.

FCU s-a apropiat, astfel, la 5 puncte de play-off și antrenorul Nicolo Napoli este  cu gândul la calificare. „Prima repriză nu a fost bună pentru noi, însă în a doua parte a meciului am meritat să câștigăm. Acesta e fotbalul, FC Voluntari este o echipă bună, are un antrenor bun și dispune de fotbaliști valoroși. Am fost norocoși noi astăzi. În repriza a doua am jucat bine și am câștigat cu 2-1. Avem un lot bun, jucăm bine și avem nevoie de asta pentru încercarea de a urca în clasament. Întotdeauna vrem să câștigăm meciul. Important e că băieții vor și încercăm să câștigăm toate meciurile. Noi încercăm să adunăm puncte în clasament, apoi vom vedea”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul meciului FC U Craiova – FC Voluntari 2-1.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: