Social

O școală din Gorj angajează administrator

Se caută administrator de patrimoniu debutant pentru Școala Gimnazială nr. 1 din Motru, funcție pentru care nu se sere vechime în muncă.


Școala Gimnazială nr. 1 din Motru anunță că va organiza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de administrator de patrimoniu cu studii superioare.

Persoanele interesate de participarea la acest concurs trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licență în specialitatea postului, conform legislației în vigoare pentru funcţia de administrator de patrimoniu sau pentru funcţia de inginer, economist. Nu se cere vechime în specialitatea studiilor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 17 februarie. Proba scrisă este programată pe data de 23 februarie, iar interviul pe data de 27 februarie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială nr. 1, cu sediul în Motru, Str. Minerului nr. 3, județul Gorj, telefon: 0253/410.507.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: