Social

O altă “fântână arteziană” marca Aparegio - VIDEO

Este festival de conducte sparte de câteva zile la Aparegio Gorj SA, în Târgu Jiu. Marți seara a bubuit o conductă chiar la intrare pe str. Merilor, fiind o adevărată fântână arteziană pe mijlocul drumului.

Afară este foarte frig și apa îngheață rapid, drumurile devenind astfel extrem de periculoase pentru șoferi.

Marți dimineața s-au spart conductele Aparegio pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Târgu Jiu.  Cantități mari de apă au ajuns pe mai multe străzi învecinate, iar, din cauza temperaturilor scăzute, s-au format straturi mari de gheață într-un timp foarte scurt, a comunicat Edilitara Public Târgu Jiu. 

Salariații acestei societăți au intervenit rapid cu material antiderapant, pentru a scădea riscul de accidente. “Vă atenționăm că în ciuda mobilizării mai multor echipe, dar și a cantităților mari de material antiderapant folosite, există posibilitatea ca în unele zone să mai fie porțiuni alunecoase, așa că vă rugăm, fie că sunteți pietoni sau conducători auto, să circulați cu mare atenție! Zonele ce sunt predispuse la pericole sunt: Zona Liceului Spiru - Nicolae Titulescu - Piața Mică - Minerilor - Mioriței - Lido”, a mai transmis Edilitara.

În ultimele zile au mai fost semnalate și alte avarii în Târgu Jiu, la conductele administrate de Aparegio. Sperăm că nu au revenit la timpurile în care băgau presiune în conducte doar ca să mai dea niște lucrări de reparații firmelor de casă. Deși...

actualizare: Avaria a fost cauzată de lucrările de subtraversare efectuate de un agent economic, a anunțat Aparegio.

Vizualizări: 5,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: