Actualitate

Noi promisiuni deșarte pentru liderii de sindicat?

Sindicaliștii au fost chemați la discuții de către directorul general al Complexului Energetic Oltenia și au plecat de la întrevedere așa cum au venit.

Chiar dacă au țipat care mai de care că nu știau de filiala de lignit ce urmează să fie înființată la CEO, după întâlnirea cu Plaveti au ieșit mielușei și au spus că au discutat chestiuni mai puțin știute.

Surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia spun că discuțiile au fost totuși mai lungi decât mintea scurtă a unora dintre liderii de sindicat și au vizat chiar și termenele de închidere pe care producătorul de energie de la Gorj trebuie să le respecte.

Liderii de sindicat nu au dorit însă să spună nimic oficial despre acest aspect, probabil pentru a avea scuza la îndemână când prin presă o să mai apară informații despre problemele din cadrul companiei.

Sursele noastre spun că cele două părți au discutat despre posibilitatea prelungirii termenelor pentru grupurile energetice până în anul 2027, cu un an mai târziu decât este prevăzută trecerea lor în rezervă de capacitate.

Se pare că liderii de sindicat au primit asigurări că, în anul respectiv, grupurile pe gaze ar urma să fie finalizate. O nouă minciună probabil, așa cum se tot practică de la semnarea Planului de Restructurare.

 

Vizualizări: 2,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: