Social

Noi bilete de tratament balnear. Vezi în ce stațiuni!

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele de tratament balnear pentru seria cu dată de intrare în perioada 16-19 noiembrie. În această etapă, i-au fost repartizate 77 bilete pentru tratament balnear, din care 70 sunt pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice, restul fiind contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu. 

Cele mai multe sunt disponibile pentru stațiunile Bala (30) și Olănești (16) și Buziaș (12), dar sunt și locuri în unități din Amara, Căciulata, 1 Mai, Covasna, Felix, Herculane și Pucioasa. 

Din totalul de bilete primite în această serie, 34 au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Biletele repartizate și cele nerepartizate vor fi distribuite până în data de 9 noiembrie. 

”În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj. 

Locurile nedistribuite sunt pentru 1 Mai (2), Amara (4), Bala (22), Buziaș (12), Covasna (1) și Pucioasa (2). Acestea pot fi eliberate persoanelor interesate indiferent dacă au depus sau nu cerere. 

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: