Social

Noi angajări la școli din Gorj

Școlile din Gorj au scos mai multe posturi la concurs în această perioadă.

Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia caută informatician cu jumătate de normă. Candidații trebuie să aibă studii superioare in domeniul matematica-informatică (tehnologia informatiei) și doi ani vechime în muncă. Cei interesați se pot înscrie la concurs până la 3 octombrie.

Școala Gimnazială Novaci caută îngrijitor cu normă întreagă. Sunt primiți la concurs doar posesorii de diplomă de bacalaureat, cu minimum trei ani vechime în muncă. Dosarele pot fi depuse până pe 2 octombrie, iar prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe 10 octombrie.

Școala Gimnazială Slivilești organizează un concurs pentru ocuparea postului de bibliotecar. Postul este pe perioadă determinată de 3 ani, cu jumătate de normă. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare și curs de calificare bibliotecar. Dosarele se depun până la data de 2 octombrie 2023, la sediul instituţiei. Proba scrisă va avea loc pe data de 10 octombrie, ora 10:00. Proba interviu va avea loc pe data de 10 octombrie 2023, ora 13:00.

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu caută îngrijitor cu normă întreagă. Sunt necesare: studii liceale (cu diplomă de bacalaureat) și cursuri de igienă. Dosarele pot fi depuse până pe 29 septembrie, iar proba scrisă va fi pe 10 octombrie.

În comuna Alimpești este nevoie de șofer pe microbuzul școlar, angajator fiind primăria. Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 28 septembrie.

Școlile din Hurezani și Târgu Logrești caută secretar cu jumătate de normă, iar Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Târgu Jiu caută secretar cu normă întreagă. Școala Gimnazială “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a scos la concurs postul de administrator de patrimoniu, iar Școala Gimnazială Cărpiniș caută administrator financiar.

Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu face patru angajări. Este vorba despre doi muncitori necalificați, un instalator și un îngrijitor.

Vizualizări: 2,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: