Actualitate

Nigerieni pe centura Târgu Jiului

Mai mulți nigerieni fac lucrări pe centura municipiului Târgu Jiu. Nu sunt muncitori necalificați, ci electricieni și, spun colegi de șantier români, că sunt mai muncitori și mai eficienți decât unii de-ai noștri.

„Sunt foarte muncitori. Nu i-am văzut să ia pauze prea des. Lucrează la înălțime mare, la stâlpii de înaltă tensiune. Se pricep. Au calificare. Sunt electricieni, nu necalificați”, spune un angajat român despre colegii nigerieni.

Pe lângă aceștia, constructorul a angajat și indieni ca muncitori necalificați pentru că nu s-au găsit angajați pe piața de la noi.

În ciuda vremii, încă se lucrează pe varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Cu toate acestea, nu se găsesc pe piața din țara noastră parapeți de protecție așa că firma constructoare e nevoită să importe. Se montează imediat cum se primește parapete nou, însă nu se poate turna asfalt din cauza vremii așa că, cel mai probabil, tronsonul din centură care este aproape gata va fi deschis circulației la începutul anului viitor.

Vizualizări: 3,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: