Social

Nicolo Napoli ar putea să plece iar de la FC U Craiova!

Cu toate că a avut succes pe banca echipei oltene, chiar dacă nu a prins play-off-ul, antrenorul Nicolo Napoli n-ar mai fi dorit la echipă, spun surse din presa centrală.

Adrian Mititelu ar fi decis să schimbe din nou destinele echipei pe care o conduce și a luat o decizie dură, conform celor de la ProSport. Antrenorul  Nicolo Napoli ar urma să plece de la FC U Craiova favorit să îl înlocuiască fiind în acest moment portughezul Toni Conceicao, fost selecționer al Camerunului.

„Patronul oltenilor nu a mai rezistat după ultimele rezultate și a luat măsuri de urgență, chiar dacă sezonul nu este încă încheiat. Napoli mai are contract cu formația din Bănie până la 30 iunie, dar se pare că nu își va duce mandatul până la final. Deranjat total de faptul că implicarea italianului la echipă este minimă, antrenamentele fiind coordonate în special de secunzii săi, în frunte cu preparatorul Dan Vasilică, Adrian Mititelu a stabilit strategia”, scrie sursa citată care dezvăluie că decizia renunțării la Napoli a fost luată la finalul săptămânii trecute, iar singura dilemă rămasă este dacă italianul să mai fie lăsat la club în cazul barajului sau nu. 

Înlocuitorul lui Napoli ar fi, conform acelorași surse, Toni Conceicao. Lusitanul, care a câștigat două Cupe ale României și o Supercupă ca antrenor al celor de la CFR Cluj, a fost zărit în tribune la partida Universitatea Craiova – Farul Constanța, din play-off, dar nimeni nu a înțeles exact ce căuta acolo.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: