Social

N-au plătit căldura de zece ani

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru face un apel disperat la motreni, să își achite facturile. Sunt și facturi din 2013 neachitate!

“Având în vedere datoriile mari și încasările scăzute, pe care le înregistrează asociațiile de proprietari, precum și sumele necesare pregătirii instalațiilor UATAA Motru pentru perioada de iarnă (revizii, reparații și combustibil), facem apel către locatarii Municipiului Motru, branșați la sistemul centralizat, să achite datoriile pentru energia termică restantă”, a transmis UATAA Motru.

Potrivit unui tabel pus la dispoziție de uzină, asociațiile de proprietari au datorii de aproape 16 milioane de lei, cele mai vechi facturi neachitate fiind din 2013 și 2014. 

“Facem apel la reprezentanții asociațiilor de proprietari să intensifice măsurile de recuperare a datoriilor, conform atribuțiilor conferite de lege, astfel încât să putem asigura continuitatea serviciului de alimentare cu energie termică în condițiile necesare beneficiarilor, în special celor care au achitat serviciile la zi”, a mai comunicat UATAA.

Sunt asociații cu datorii mai mici de 200 de mii de lei, dar și o asociație care se apropie de două milioane.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: