Social

Motru, fără apă caldă

Motrenii nu mai primesc apă caldă începând cu data de 14 octombrie, deoarece Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru începe pregătirea instalației care funcționează în perioada de iarnă.

Conducerea uzinei anunță că nu va începe curând nici furnizarea agentului termic pentru încălzirea locuințelor, din cauza datoriilor populației.

Oamenii sunt revoltați la gândul că vor sta fără căldură și apă caldă. “Avem copii mici, frigul deja își face prezența, am aeroterma în priză noaptea întreagă și tot se simte frig […] Aici, voi cei de la UATAA sau de la asociații aveți vina că i-ați lăsat în voia sorții pe cei care nu au plătit...”, s-a plâns un motrean.

“Păcat că suferim o mare parte din oraș din cauza unora care uită ce îndatoriri au, dar nu uită să-și plătească internetul, televiziunea”, a comentat altcineva. “Sper să vă țineți de cuvânt, să o porniți după plata datoriilor!”, este o altă părere exprimată de un locuitor din Motru.

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru ne-a pus la dispoziție și lista datoriilor pe care le au asociațiile de proprietari. Unele au facturi neplătite din 2013, adică de zece ani. 

În primele zece zile din octombrie, asociațiile de proprietari din Motru au plătit către UATAA puțin peste 100 de mii de lei, deși datoriile trec de 15 milioane de lei.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: