Social

MM poate dormi liniștit. A înverzit gazonul pe Municipalul din Târgu Jiu!

Gazonul pe care vor juca duminică FCU Craiova și FCSB se reface bine, iar petele de pe teren au dispărut după efectuarea lucrărilor. 

Îngrijorările celor de la FCSB referitoare la starea gazonului de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu s-au dovedit neîntemeiate. Gazonul a înverzit și pe porțiunile afectate, după lucrările de întreținere și se va prezenta foarte bine la ora jocului. 

MM Stoica, managerul celor de la FCSB, se arăta extrem de îngrijorat de starea gazonului pe care îl cataloga ca fiind "oribil", după ce și-a trimis delegații să îl filmeze.

Primarul Marcel Romanescu spunea în urmă cu o săptămână că a primit asigurări de la firma care a lucrat la teren că nu vor fi probleme cu gazonul. 

Stadionul a fost deja branduit pentru meci de cei de la FCU Craiova, fiind aduse și panourile publicitare pentru meciurile din Liga 1.

Între timp partida dintre FCU Craiova și FCSB a suscitat un interes fantastic la Târgu Jiu și aproape toate biletele sunt vândute. Organizatorii anunță că arena, care are o capacitate de 12.500 de locuri, va fi plină duminică seara. 

La tribune și la VIP biletele au fost epuizate de câteva zile, iar miercuri mai erau disponibilități doar la peluze. 

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: