Politică

Miruță este disperat. Dă vina pe PNL și PSD pentru că un userist a închis Cariera Roșia

Cred că pentru toată lumea a devenit evident faptul că USR este un partid care luptă cu toate forțele atât pentru blocarea amenajării hidroenergetice a Jiului, cât și pentru închiderea mineritului și a termocentralelor pe cărbune.

Era evident și înainte ca doi dintre liderii USR de la nivel central să vină în Gorj, pentru a suna la 112 și a cere poliției să se asigure că excavatoarele de la Cariera Roșia sunt oprite.

USR are în Gorj un președinte, pe deputatul Radu Miruță. Omul a militat pentru pensionarea anticipată a minerilor și energeticienilor, și asta fiind parte din planul USR de închidere a mineritului, rămas fără forță de muncă. Dar, măcar niște oameni care au muncit din greu au câștigat niște ani de pensie, chit că dacă nu politiza Miruță protestul din piață, problema s-ar fi rezolvat mai repede. Așa, au dat o lege proastă, au reparat-o cu una mai puțin proastă, s-a pierdut mult timp.

Miruță încearcă însă să se dea un apărător al mineritului, mințind oamenii cu privire la politica partidului pe care îl reprezintă. Faptul că s-a delimitat de Octavian Berceanu, liderul de la nivel național care a sunat la 112, să zicem că a părut de înțeles. Deși nu cred că l-a crezut cineva când a spus că nici nu știa că Berceanu este la Roșia și că sună la 112 să cheme poliția pentru a opri excavatoarele.

Dar, faptul că a declarat astăzi la Radio Infinit că PNL și PSD l-au adus pe useristul Berceanu în Gorj și că l-au pus să se filmeze când suna la 112, ca să creeze o diversiune, arată cât de proști îi crede Miruță pe mineri. Suntem amnezici și confuzi, acum ne-am prins că și pe Goțiu, fostul senator USR, tot pesediștii și peneliștii l-au trimis să protesteze și să blocheze investițiile hidroenergetice de pe râul Jiu. Tot cu Bankwafch a defilat și el. 

La fel de convinși suntem că atunci când niște useriști s-au îmbrăcat în castori prin parlament și cereau sistarea altor obiective de interes național, tot ticăloșii PSD și PNL i-au pus. Am tot relatat zeci de conexiuni USR & ONG prin care  se vede clar că aveți agendă comună. USR a atacat legea care debloca investiția de pe Jiu la CCR. Cred că este evident că tot PNL și PSD sunt în spate... că așa vrea Miruță să credem.

 

Suntem convinși că salariații CE Oltenia știu adevărul, știu că toți politicienii îi mint și încearcă să îi folosească. Din păcate, Miruță, deși mai tânăr, o face cu o mai mare ticăloșie.

Puteți audia declarațiile halucinante ale lui Miruță pe Radio Infinit, aici.

Vă prezentăm o mostră: “Ei, într-o încercare din asta evidentă de diversiune, l-au adus pe Berceanu să se filmeze, sperând că dacă vor crea circ, lumea își va lua privirile de pe adevărații responsabili. (...) Evident că Berceanu a fost taxat de către membrii USR și a rămas păcălit și de cei de la PSD și PNL”.

Vizualizări: 7,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: