Social

Medic vaccinat, decedat. Nimeni nu știe cât e valabil vaccinul!

O femeie de 66 de ani, medic în județul Vîlcea, a murit după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Femeia fusese vaccinată la începutul anului, cu ambele doze de Pfizer.

 

Cadrele medicale de la spitalul în care lucra femeia găsită moartă în casă au declarat că femeia nu avea niciun simptom, deși testul de covid-19 a ieșit pozitiv de două ori.

 

„A fost o tragedie pentru noi a venit ca un trăsnet. Nu ne așteptam să se întâmple aşa ceva. În 31 august eram la raportul de gardă şi o altă colegă era puţin răcită şi i-am zis să meargă să îşi facă testul. Şi a zis că merge şi ea, deşi nu avea niciun simptom. A făcut testul şi m-a anunţat că a ieșit pozitiv. Am rămas surprins. Repetă testul şi a ieșit pozitiv”, a spus managerul spitalului Orășenesc Brezoi, Vâlcea.

Evoluția a fost relativ bună, dar la un moment nu a mai răspuns la telefon, iar fratele ei a sunat la 112. Doctorița a fost găsită decedată, în casă.

Și la spitalul din Târgu Jiu este un cadru medical infectat, care a făcut vaccinul în ianuarie. Este posibil ca efectul acestuia să fi trecut.

Vizualizări: 2,879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: