Actualitate

Măsurători de zgomot la o termocentrală a CE Oltenia

CE Oltenia vrea să afle care este nivelul de zgomot în timpul funcționării grupurilor energetice de la Termocentrala Turceni. În acest sens, va încheia un contract cu un laborator care să efectueze măsurători de zgomot. 

Pentru determinarea nivelului de zgomot, vor fi efectuate măsurători în mai multe zone, în timpul funcționării blocurilor energetice ale centralei electrice. ”Un serviciu care va consta în efectuarea a 4 (patru) măsurători, câte o măsurătoare pentru fiecare punct de acces în unitate”, se arată în caietul de sarcini al achiziției.  

Operatorul care va efectua aceste măsurători trebuie să prezinte acreditări RENAR pentru determinările făcute. Contractul este pentru o perioadă de 8 luni. 

CE Oltenia trebuie să facă aceste determinări, fiind una dintre obligațiile asumate prin autorizația integrată de mediu a centralei electrice, emisă în 2014, dar și impuse de legea privind emisiile industriale.   

Laboratoarele interesate pot depune oferte până în data de 17 iunie, ora 10, pe e-mail. Compania energetică a alocat 2500 lei, fără TVA, pentru aceste servicii.

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: