Politică

Măsură fără precedent luată de prefectul de Gorj

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, a decis să îl detașeze la Primăria Albeni pe unul dintre cei mai experimentați juriști ai prefecturii, Liviu Diaconescu.

Măsura a venit ca urmare a arestării preventive a primarului din Albeni, în urma căruia au rămas foarte multe probleme.

Iacobescu susține că sunt multe probleme de natură juridică la acea primărie, care nu are secretar juridic, nu are specialist la cadastru, la fond funciar, la achiziții publice.

Viceprimarul care a preluat atribuțiile de primar este ”oarecum este rupt de realitatea din primărie”, pentru că nu a fost în grațiile lui Stan, după cum a explicat prefectul.

“Primăria funcționa în regim de avarie și atunci am luat hotărârea ca șeful Compartimentului Juridic să fie detașat pe o funcție de conducere la primărie, pentru a pune lucrurile la punct”, a spus Iacobescu.

Unele surse contrazic spusele prefectului, susținând că tensiuni interne au stat la baza detașării juristului Liviu Diaconescu.

Primăria Albeni scosese mai multe posturi la concurs chiar înainte de arestarea primarului Ionuț Stan, culmea, acuzat de luare de mită la concursurile de angajări.

Vizualizări: 6,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: