Social

Luptători de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mădălin Gorjanu, participă la Cupa României

Sportivii secției de lupte a CSM Târgu Jiu vorparticipa în acest weekend la prima competiție oficială din acest an, Cupa României U15. Competiția se desfășoară în perioada 5-7 aprilie, la Călărași. Rareș Ninu, Nicolae Curcă și Vasile Popescu sunt juniorii CSM Târgu Jiu, care alături de antrenorul Mădălin Gorjanu, vor reprezenta clubul nostru la Cupa României U15. 

Organizată de Federația Română de Lupte, Cupa României U15, este prima competiție oficială din acest an și probabil turneul cu cel mai mare număr de participanți la nivel juvenil. Peste 600 de sportivi din toată țara s-au înscris la Cupa României U15, semn că tinerilor luptători români le-a fost dor de confruntările oficiale. Printre cei care vor intra pe saltea în cadrul puternicului turneu juvenil de la Călărași se numără și trei dintre juniorii secției de lupte a CSM Târgu Jiu. Rareș Ninu va concura la categoria 68 de kilograme. Nicolae Curcă va intra pe saltea la categoria 75 de kilograme, iar Vasile Popescu la categoria 48 de kilograme. Pregătiți de antrenorul Mădălin Gorjanu, tinerii luptători gorjeni sunt gata pentru prima competiție oficială din acest an. Mădălin Gorjanu speră ca băieții săi să aibă o evoluție cât mai bună la Călărași.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Vom participa în acest weekend la Cupa României U15, unde sunt deja peste 600 de sportivi înscriși la start, iar asta nu face decât să crească valoarea competiției. CSM Târgu Jiu va participa cu trei sportivi, care participă de un an sau chiar doi la antrenamente. Avem nevoie de astfel de turnee puternice, pentru că sportivii noștri trebuie să aibă cât mai multe meciuri oficiale. Este doar început de an pentru noi și sperăm să avem o evoluție cât mai bună. Urmează un an plin de competiții oficiale și sper să avem din nou rezultate notabile”.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: