Actualitate

La Termocentrala Rovinari au existat decuplări la alimentarea de servicii generale

Reprezentnaţii Complexului Energetic Oltenia transmit că, în urma cutremurului produs marţi în judeţeul Gorj, la Sucursala Electrocentrale Rovinari, au existat decuplări la alimentarea de servicii generale, dar că realimentarea a fost reluată în 20 de minute.

La Electrocentrale Turceni şi Işalniţa, precum şi în carierele miniere din cadrul CE Oltenia nu s-au înregistrat probleme în exploatare.

 

”În urma mişcărilor seismice care au avut loc în data de 14.02.2023, precizăm că în Sucursalele Electrocentrale Turceni şi Işalniţa, precum şi în carierele miniere din cadrul CE Oltenia nu s-au înregistrat probleme în exploatare. La Sucursala Electrocentrale Rovinari, au existat decuplări la alimentarea de servicii generale. Realimentarea a fost reluată în 20 de minute prin recuplarea transformatoarelor. Grupurile energetice au rămas în paralel pe toată perioada şi protecţiile au funcţionat corect”, a transmis Complexul Energetic Oltenia.

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Este pentru a doua zi consecutiv când în zonă are loc un cutremur cu magnitudine peste 5.

Vizualizări: 1,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: