Eveniment

Jurnalist decedat la 42 de ani din cauza hipotermiei

Comentatorul sportiv Bogdan Socol, cunoscut jurnalist sportiv în presa centrală, a murit sâmbătă, la doar 42 de ani, după ce a mers să înoate în ape înghețate.

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a mers, vineri, să înoate într-un lac de pe raza localității Clinceni, acesta intrând în şoc hipotermic, potrivit SptFM.

Jurnalistul avea o pasiune pentru a înota în ape înghețate și mergea deseori să se antreneze. Prietenii și rudele l-au avertizat că acest hobby nu era atât de firesc și normal pentru rezistența unui corp uman, dar Bogdan Socol a continuat să lupte împotriva temperaturilor extrem de scăzute, fiind pasionat de înotul în ape înghețate.

Vineri acesta a ales să înoate, pe un lac înghețat, chiar dacă i-a fost sugerat să nu facă asta pentru că sunt temperaturi foarte scăzute. Intrat în apa foarte rece, după câteva minute, Bogdan Socol nu a mai putut să iasă de sub gheață și a suferit un șoc hipotermic.

Din primele informații, Bogdan Socol a fost scos din apă, moment în care mai avea puls și a fost transportat la spital de o ambulanță, dar medicii nu l-au mai putut salva.

În acest caz, ofițerii de la Serviciul Omoruri al Capitalei au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: