Social

Jucătoare de la Târgu Jiu, convocată la naționala României

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a primit sâmbătă vestea că are o jucătoare convocată la echipa națională de senioare a României.

Sportiva care i-a făcut mândrii pe reprezentanții clubului gorjean este Angela Pușcaș care va participa la un stagiu de pregătire cu naționala feminină de handbal și la două meciuri amicale, după cum a anunțat clubul primăriei.

„CSM Târgu Jiu anunță, cu mândrie, că în urma evoluțiilor foarte bune din acest sezon,  gorjeanca Angela Pușcaș a fost convocată de antrenorul Florentin Pera la prima reprezentativă a României. Handbalista noastră se va prezenta la stagiul de pregătire centralizată de la Bistrița Năsăud (26 februarie – 2 martie 2023)”, a fost anunțul de pe pagina de facebook a gorjenilor de la CSM care speră că această convocare este doar începutul, și că vor urma și alte jucătoare, componente ale CSM Târgu Jiu, care vor bate la ușile echipei naționale.

La finalul acestei perioade de pregătire, naționala de handbal feminin a  României va disputa două meciuri amicale împotriva selecționatei similare a Ucrainei. Acestea vor avea loc pe data de 3 martie (ora 19.15) și pe 4 martie (ora 17.30).

Vizualizări: 2,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: