Actualitate

Jan Popescu, mesaj pentru noii angajați din CEO

Președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, Jan Popescu, susține că a discutat cu managerul Complexului Energetic Oltenia despre situația celor peste 1.600 de salariați angajați în ultimii doi ani, cu contract pe perioadă determinată.

Aceștia riscă să rămână pe drumuri oricând, fără drepturi. Jan Popescu susține că a aflat de la manager că situația... se analizează. “Situația noilor angajați, copiii angajaților noștri, se analizează și, repet, aceasta este prioritatea zero care a rămas, după creșterile salariale pe care le-am obținut. Contractele de muncă ale copiilor salariaților noștri eu spun și afirm cu tărie că anul acesta vor fi transformate în perioadă nedeterminată, indiferent de ce se întâmplă, indiferent de greutăți, indiferent de opreliști, acesta este obiectivul nostru primordial”, a spus Jan Popescu la Radio Infinit.

Planul de restructurare nu interzice angajările, din câte se știe, totul este ca, la finalul fiecărui an, compania să se încadreze în numărul de salariați prevăzut în plan.

În aceste condiții, ar putea transforma un număr limitat de contracte din perioadă determinată în nedeterminată, teoretic în funcție de competențele profesionale ale fiecăruia.

Vizualizări: 4,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: