Actualitate

Își începe mandatul la Medserv Min

Gabriel Giorgi își începe mandatul de manager la Medserv Min de astăzi, 27 decembrie. Vine pe acest post din funcția de administrator public la Primăria Tismana, de unde și-a dat demisia.

“Am stat de vorbă cu cei din Consiliul de Administrație. Am făcut cunoștință. Urmează să închid activitatea la Primăria Tismana. Am preferat să încep din 27 decembrie. La Primăria Tismana, voi merge pe demisie pentru că domnul primar își dorește să aducă pe altcineva în loc pentru că are nevoie de om acolo. Am discutat cu domnul primar deja”, a declarat Gabriel Giorgi, într-o emisiune la Gorj Online.

El a mai explicat și cum a venit numirea sa în fruntea acestei societăți. „A venit o propunere. Negocierile s-au întins pe o perioadă mai lungă. A contat foarte mult experiența mea. Chiar făceam o glumă. Dacă vor să vadă unde mă voi poziționa în câțiva ani, să urmească cariera Ancăi Bordușanu, că eu o urmăresc întru totul. Padeș, Tismana, Medserv Min, Prefectura Gorj. O glumă, așa”, a mai spus Giorgi.

Postul de director al Medserv a fost ocupat de Anca Bordușanu care a reușit să stabilizeze societatea, să o dezvolte și să o aducă pe profit pentru prima dată în ultimii ani. Este vorba de un profit de circa 700 de mii de lei după primele 11 luni. În plus, și portofoliul de clienți s-a îngroșat în ultimele luni.

Vizualizări: 1,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: