Social

Își bea toată pensia de boală

Situație complicată pentru o familie din comuna gorjeană Crușeț. O femeie a obținut ordin de evacuare pentru soțul ei, care, deși trăiește dintr-o pensie de boală, își bea toți banii și apoi o bate.

“Reclamanta a declarat că pârâtul este beneficiarul unei pensii de boală, iar pe o perioadă de 3 zile de la încasarea sumei de bani care i se cuvine în acest scop, îşi foloseşte banii pentru a cumpăra şi consuma băuturi alcoolice, aflându-se constant în stare de ebrietate. Cu privire la incidentul din data de 30.09.2023, reclamanta a arătat că pârâtul, aflat în stare de ebrietate, i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare şi a strâns-o de gât cu mâinile, respectiv cu un cablu de prelungitor. De asemenea, a mai precizat că se teme de pârât în perioadele când acesta este sub influenţa băuturilor alcoolice şi că a mai fost emis un ordin de protecţie împotriva pârâtului anul trecut, în cursul lunii noiembrie”, se arată în documentul de la Judecătoria Târgu Cărbunești.

Bărbatul va fi evacuat din locuință și va trebui să păstreze o distanță de 50 de metri față de femeie, dar asta pentru o perioadă de șase luni.

Din păcate, statul nu oferă soluții reale pentru astfel de cazuri, instituții de tratament și consiliere, pentru ca familiile să depășească cu adevărat astfel de situații.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: