antiVirale

Invitație la teatru. Se joacă piesa „Singurătatea pietrelor”

Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”  din Târgu Jiu văinvită la spectacol! Pe 25 martie, începând cu ora 19:00, se va juca piesa „Singurătatea pietrelor”, o producție de teatru emoționantă, pusă în scenă de regizorul Gelu Badea. 

De această dată spectacolul, la care sunt așteptați cât mai mulți gorjeni, este unul în scop caritabil.  

„Spectacolul face parte din Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, un demers caritabil care îi ține în viață pe unii dintre artiștii scenei românești, vârstnici sau cu probleme de sănătate și existență. Toate încasările din urma spectacolului vor fi donate către această campanie. Vă invităm așadar să susțineți artiștii români care au nevoie de ajutorul dumneavoastră fiind alături de noi la spectacol”, este mesajul transmis de reprezentanții Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

„Singurătatea pietrelor” este o producție după un text de Flavius Lucăcel, ce prezintă drama unui copil autist, un fel de geniu neînțeles, chiar și de către propriii părinți, care încearcă să-și țină familia lângă el. Este o piesă de teatru în trei personaje: mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare, fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete, online sau la numărul de telefon: 0736 647 432

 

 

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: