Actualitate

Inundație pe o stradă din Târgu Jiu 

A plouat aproape continuu marți la Târgu Jiu iar străzile cu probleme au început din nou să se inunde îngreunând traficul auto dar și accesul oamenilor care locuiesc în zonele respective.

Atenționările emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor  sunt în vigoare până joi dar străzile din Târgu Jiu nici nu au mai așteptat atenționările hidrologilor că s-au și inundat. 

Un exemplu care se repetă la fiecare ploaie mai serioasă  este cel de pe strada Jiului care a devenit din nou impracticabilă după prima zi de ploaie. Și, conform atenționărilor primite în aceste zile, vor mai urma încă două zile cu ploi.

La nici jumătate de zi de ploaie strada Jiului s-a inundat deja după ce canalizarea străzii nu a putut prelua volumul mare de apă. Traficul a fost îngreunat, multe mașini fiind urcate pe trotuare. 

Codul galben de inundaţii este valabil de marți, ora 18:00, până joi, la ora 12:00, pe râuri din județele Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Covasna, Vrancea şi Buzău.

 

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: