Actualitate

Începe selecția pentru noii șefi de la Transloc 

Municipalitatea din Târgu Jiu a aprobat demararea unei proceduri de selecție pentru funcțiile de membri în Consiliul de Administrație (CA) al Transloc, societatea de transport în comun. Mandatele actualilor membri expiră în luna noiembrie. 

Administrația locală din Târgu Jiu a stabilit ca selecția să fie realizată de o comisie formată din trei membri, pe baza unei proceduri interne, fără a fi asistată de un expert independent. Noul CA de la Transloc va fi format din cinci membri. Din comisia de selecție vor face parte Grigore Jianu-secretarul general al municipiului, Marius Prepeliță, inspector în cadrul primăriei, dar și consilierul superior George Diaconița. 

Conform calendarului, până în data de 19 august, va fi elaborat planul de selecție, urmând ca organizarea și desfășurarea procedurii de selecție, crearea listei scurte a candidaților și desfășurarea interviului să aibă loc cel târziu în 18 octombrie. 

Cel puțin doi dintre cei cinci membri ai CA vor trebui să aibă studii economice sau juridice, și experiență în domeniu de cel puțin cinci ani, iar cel mult un membru va fi din rândul funcționarilor publici sau al altor categorii de personal din cadrul primăriei Târgu Jiu sau a altor instituții publice. 

În prezent, forul de conducere este format din Constantin Pârâu, Verginel Neguți, Vasile Sichitiu, Victor Pîrvulescu și Marius Văcaru. 

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: