Actualitate

Încep transferurile magistraților. Posturi vacante la Gorj!

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea unei sesiuni de transfer a judecătorilor, la tribunale și la curți de apel. Pentru informarea judecătorilor care intenționează să depună cereri de transfer, CSM a prezentat și lista cu posturile vacante la aceste instanțe. ”Analiza opțiunilor exprimate de fiecare judecător urmează a se realiza în raport cu situația posturilor vacante la instanțele vizate, existente la momentul soluționării de către Secția pentru judecători a cererilor de transfer”, au transmis reprezentanții CSM.  

La Tribunalul Gorj sunt vacante patru posturi de judecători. Doritorii trebuie să depună cererile de transfer până în data de 11 aprilie, la sediu Consiliului Superior al Magistraturii. 

Cererile magistraților vor trebui să conțină informații privind specializarea judecătorului și, după caz, disponibilitatea asumată a acestuia de a activa la instanța la care solicită transferul, în oricare dintre secțiile sau completurile la care cerințele acelei instanțe o impun.  

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: