Eveniment

Incendiu puternic în Târgu Jiu, lângă MAX - VIDEO

Un incendiu puternic are loc la această oră lângă depozitul de materiale de construcții Max din Târgu Jiu, zona Pandurașul. O casă este cuprinsă de flăcări, spun oamenii din zonă.

Pompierii au anunțat un incendiu de vegetație uscată în Târgu Jiu, dar la cât de mari sunt flăcările, pare să fie destul de serios.

actualizare: "La sosirea echipajelor se extinsese la o anexă cu posibilitate de propagare atat la depozit, cat si la casele din apropiere", a precizat ISU Gorj.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj intervine cu mai multe echipaje. Flăcările s-au extins pe o suprafață destul de mare.

Flăcările se văd din mai multe zone ale municipiului Târgu Jiu, spun localnicii, care simt și mirosul de fum.

Actualizare, ora 21.30: ISU Gorj anunță că incendiul a fost localizat și nu s-a extins la depozitul de materiale de construcții. Flăcările au cuprins însă o anexă gospodărească și s-au extins la o casă.

PRECIZARI ISU GORJ, ORA 22.30

Initial am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un incendiu de vegetatie izbucnit pe strada Macesului din municipiul Tg-Jiu.

Dupa primul apel au mai urmat alte apeluri care semnalau un incendiu izbucnit la un depozit de materiale de constructie sau la mai multe case.

La fata locului am dislocat 5 autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul institutiei noastre, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta la vegetatia din imediata apropiere a depozitului de materiale de constructii si se propagase la 2 anexe in care erau depozitate mai multe materiale combustibile si o constructie cu 2 încăperi in care locuia un barbat.

Din fericire, nu au existat victime, iar colegii nostri au reusit sa localizeze incendiul la timp, evitând propagarea atat la depozitul de materiale de constructie, dar si la casele din imediata apropiere.

In acest moment nu mai exista niciun pericol, iar colegii nostri lucreaza in continuare pentru a ne asigura ca au fost stinse toate focarele.

Cauza probabila a incendiului ramane in curs de stabilire.

Vizualizări: 3,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: