Actualitate

Încă un an de haos și nu vor mai fi soluții pentru CE Oltenia

Salariații din Complexul Energetic Oltenia spun că sunt sub limita de avarie în ceea ce privește acoperirea cu specialiști pe posturi importante din termocentrale.

Cu toate acestea, administrația nu are o politică reală de înlocuire a celor care pleacă la pensie pe legile care au redus vârsta de pensionare.

Criza de oameni este acoperită de la o zi la alta, obligând salariații să își amâne concediile, să facă zile suplimentare, dar asta nu poate dura la infinit.

Salariații ne semnalează faptul că sunt obosiți, iritați, cer soluții conducerii. În lipsa acestora, se întreabă dacă nu cumva acesta este planul, să se tragă atât cât se mai poate pe actualii salariați, iar apoi să închidă termocentralele, așa cum s-a impus de la Comisia Europeană. “Încă un an de haos și nu vor mai fi soluții pentru CE Oltenia”, este semnalul de alarmă tras de un salariat pe pagina de socializare, acesta spunând că nu sunt specialiști disponibili în piața muncii, iar compania ar fi trebuit deja să califice oameni, ca să aibă viitor.

 

Vizualizări: 2,928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: