Eveniment

În arest după ce a tâlhărit și sechestrat un minor

Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au arestat marți un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, lipsire de libertate și evadare.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta, la data de 4 martie, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător un minor de 17 ani, din comuna Bărbătești și l-ar fi deposedat de suma de 500 de lei, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Olari, din municipiul Târgu Jiu. Mai mult decât atât, la data de 8 martie, minorul ar fi fost chemat la domiciliul tânărului și lipsit de libertate, iar prin acte de violență, ar fi fost deposedat de suma de 335 de lei, de către acesta.

Oamenii legii spun că acesta se afla în arest la domiciliu în perioada în care a comis aceste fapte. ”Totodată, tânărul, în momentul comiterii faptelor, se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. 

Vizualizări: 1,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: