antiVirale

„Împreună pentru școala noastră”, târg de Crăciun caritabil

Comuna Stejari din județul Gorj va găzdui un târg caritabil! În cadrul evenimentului vor fi puse în vânzare produse specifice sărbătorilor de iarnă, iar din banii strânși se vor cumpăra jucării și materiale didactice interactive pentru școala din localitate. 

Produsele ce vor fi puse la vânzare au fost create chiar de elevii din comuna Stejari. 

„Organizăm un târg care se numește Împreună pentru școala mea. Este în parteneriat cu Asociația Narada, banii strânși din comercializarea produselor făcute de copiii dumneavoastră vor fi redirecționați spre această asociație, care ne va dubla suma. Vă aștept cu mult drag! Trebuie să ne mândrim cu acest târg pentru că este sigurul târg de acest gen, organizat în Gorj. Sunt 60 de școli participante, la nivel național, iar școala noastră este singura din Gorj. Așteptăm părinții, așteptăm toți investitorii din comuna Stejari și nu numai, să ne fie alături. Menționăm că se pot face donații și online și în ziua târgului. Pe site-ul școlii noatre găsiți toate informațiile”, a transmis directorul școlii Valentin Deaconescu. 

Evenimentul va avea loc luni, 18 decembrie în cadrul Centrului Cultural „Gheorghe Zamfir” din comuna Sejari. Banii strânși vor fi folosiți pentru doatarea Școlii Gimnaziale „Aurel Teodorescu”, din localitate. 

 

 

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: