Eveniment

Impact între două microbuze. 11 persoane la spital!

Un accident rutier a avut loc duminică seară, pe autostrada A1, între două microbuze. Unul dintre ele l-a lovit pe cel care se afla în faţa sa.

În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme.

Potrivit IPJ Arad, acidentul a avut loc pe autostrada A1, sensul de mers Nădlac-Arad la aproximativ 5 km de ieşirea spre oraşul Pecica.


 

”Este vorba de impact între 2 microbuze, unul a intrat în coliziune cu un alt microbuz care se deplasa în faţă. In urma impactului au fost rănite uşor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajul medical”, transmite IPJ Arad.

”În această seară, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Vasile Goldiş al judeţului Arad, a fost alertat de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560. La locul solicitării au fost alocate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple; o autospecială de stingere cu apă si spumă, descarcerarea uşoară şi două echipaje SMURD”, a transmis ISU Arad.

În final, 11 persoane au ajuns la spital.

Vizualizări: 2,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: