Social

I-a spart geamurile la BMW cu o foarfecă de vie, după care a fugit în pădure

O femeie din Târgu Jiu a fost condamnată la o pedeapsă de 1600 lei amendă după ce a intrat în curtea unui bărbat din Drăgoieni și a i-a spart geamurile la mașină, cu o foarfecă de vie. 

Fapta sa a avut loc în 2 aprilie 2021, la orele prânzului. Păgubitul, concubina și sora acestuia au ieșit afară din casă, alarmați fiind de zgomotele ce proveneau din curtea imobilului. Astfel, au observat că lângă autoturismul marca BMW se afla femeia respectivă, care pătrunsese fară drept în curtea imobilului de domiciliu a acestora. 

”Folosind o foarfecă din metal, de dimensiuni mari, a lovit luneta, parbrizul şi geamurile laterale ale autoturismului menţionat mai sus, distrugându-le. După ce inculpata (…) a distrus în totalitate geamurile autoturismului, aceasta s-a deplasat spre persoana vătămată, care ieşise afară din imobil, pentru a încerca să o calmeze, însă fără succes, întrucât aceasta ţipa foarte tare, iar ulterior a fugit din curtea imobilului, pe un drum neamenajat, spre pădurea Drăgoieni”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu. 

Una dintre martorele din dosar le-a spus magistraților că anterior avusese o relaţie de concubinaj cu fiul femeii și că, după decesul concubinului, mama acestuia a început să-l acuze pe proprietarul mașinii de moartea fiului său. 

În faţa instanţei, femeia a spus că nu recunoşte faptele pentru care s-a dispus trimitea sa în judecată, dar și că este de acord să presteze muncă în folosul comunităţii în cazul în care va fi găsită vinovată.

A fost supusă unei expertize medicale, iar în raport de expertiză medico-legală psihiatrică medici au concluzionat că aceasta a acționat cu discernământ.

Păgubitul s-a constituit parte civilă în proces, iar magistrații au admis acțiunea formulată de acesta, obligând inculpata la plata sumei de 2000 lei cu titlu de daune materiale. Mai mult, femeia va trebui să plătească și 1250 lei cheltuieli judiciare către stat.

Hotărârea pronunțată miercuri,13 iulie, de magistrații Judecătoriei Târgu Jiu poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. 

 

Vizualizări: 1,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: