Eveniment

Gorjean trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat din Bumbești-Jiu, acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Potrivit anchetatorilor, în dimineaţa zilei de 21.10.2023, în jurul orelor 8.00 – 08.30, în timp ce se afla la imobilul din oraşul Bumbeşti-Jiu, Gorj, pe fondul unui conflict spontan determinat de neînţelegeri legate de munca în gospodărie, bărbatul s-a înarmat cu un topor cu care a lovit de sus în jos în direcţia capului vecinului său, urmărind să-i suprime viaţa.

 
Victima a avut o reacţie promptă şi s-a ferit, astfel că a suferit o plagă profundă la nivelul umărului stâng.

„În momentele imediat următoare acestei lovituri, între inculpat şi victimă s-a desfăşurat o luptă corp la corp, pe parcursul căreia victima T.I.D. a căzut la pământ, şi în timp ce inculpatul T.A. era înarmat cu acelaşi topor, fiind poziţionat deasupra victimei, a lovit-o pe aceasta cu tăişul toporului de mai multe ori în zona feţei şi a capului.

  
 

Rezultatul urmărit de agresor, de a suprima viaţa victimei, nu s-a produs din motive exterioare voinţei acestuia, respectiv opoziţiei victimei, care s-a apărat de loviturile aplicate şi le-a diminuat intensitatea.

Leziunile traumatice produse victimei prin acţiunile inculpatului au necesitat pentru vindecare un număr de 10-12 zile îngrijiri medicale, aşa cum atestă raportul de expertiză medico-legală nr. 1645/21.10.2023.

Inculpatul T.A. a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore de către organele de poliţie, după care faţă de acesta a fost emis mandat de arestare preventivă de către judecătorul de la Tribunalul Gorj, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru 30 de zile, începând cu 22.10.2023, măsura preventivă fiind prelungită ulterior, în condiţiile legii”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: