antiVirale

Ghinion! Un hoț a rămas agățat în gard - FOTO

Trei hoți din Vaslui au dat două lovituri succesive, în același sat din județul Vaslui, dar ambele au eșuat. La ultima unul dintre ei e rămas agățat în gard, și așa au fost prinși și ceilalți doi.

Prima tentativă de furt a avut loc în noaptea de 6 spre 7 iulie, în satul Mircești, comuna Tăcută.

 
 
Ajunși în comuna vasluiană, doi dintre ei au început să cotrobăiască prin curtea unor pensionari, în timp ce al treilea hoț îi aștepta într-un autoturism, cu motorul pornit. Surprinși de proprietarii locuinței, cei doi bărbați au abandonat tot ce adunaseră, s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți, relatează publicația Vremea Nouă.

Hoții au revenit a doua zi în satul Mircești, unde au pus ochii pe o altă locuință. Nu le-a mers nici ce această dată pentru că, din nou, au fost surprinși de victime.

În timp ce fugeau spre mașina care îi aștepta, unul dintre ei a rămas agățat în gardul pe care a încercat să-l sară, așa că toți cei trei suspecți de furt au fost ridicați de polițiști.

 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei și a fost recuperat în totalitate. Bărbatul care conducea mașina nu avea permis, astfel că este cercetat și pentru această infracțiune.

 

Vizualizări: 1,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: