Social

Garajele din Motru ar putea fi demolate

Proprietarii garajelor din Motru ar putea rămâne fără ele, dacă nu vor clarifica situația juridică a acestora. Este vorba de garajele din zona stadionului. 

“În vederea clarificării situației juridice a construcțiilor - garaje pe care le dețineți in aceasta zonă, vă solicităm că în termen de 14 zile să vă prezentați la sediul Poliției Locale Motru (în spatele Oficiului Poștal) cu documentele pe care le dețineți pentru spațiul/ garajul pe care îl ocupați!”, transmitea Poliția Locală Motru acum o lună.

Cum mesajul nu a fost luat în calcul, instituția a revenit cu un mesaj în această săptămână. “Încă așteptăm proprietarii garajelor din zona stadionului pentru clarificarea situației garajelor! In cazul garajelor abandonate exista posibilitatea ca acestea sa fie demolate!”, a comunicat Poliția Locală Motru.

Motrenii au criticat situația pe paginile de socializare, spunând că au garajele de 50 de ani și nu i-a întrebat nimeni nimic până acum. Cel mai probabil, multe au fost realizate fără acte, pe vremea lui Ceaușescu.

Vizualizări: 2,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: