Ultima oră

Foștii panduri, meci pentru fostul coleg Florin Bejinaru

Un meci caritabil se desfășoară la Sala Sporturilor din Târgu Jiu unde s-au adunat marți după-amiază nume mari ale fotbalului românesc, dar și foști mari jucători ai echipei Pandurii. 

Meciul „Împreună pentru Florin” este organizat de gruparea de foști jucători Pandurii Old Boys cu scopul strângerii de fonduri necesare tratamentului fostului jucător și antrenor de la Pandurii, Florin Bejinaru. Operat pe creier la București, Florin Bejinaru are nevoie de tratamente speciale și de recuperare după operația suferită. 

S-au reunit să joace în acest meci foarte mulți foști colegi ai lui Florin Bejinaru, majoritatea din generația care a evoluat pentru promovarea în Liga 1: Amzucu, Arcanu, Litoiu, Popete, Găman, Adi Popescu, Trofin Hârsu, Voinea sau Andriucă. 

Au răspuns prezent convocării și foști mari panduri din gruparea Pandurii Old Boys, reuniți sub comanda lui Doru Mihuț dar și mari antrenori și foști jucători ai echipei naționale a României. 

Au fost prezenți pe parchetul sălii și au jucat un meci demonstrativ sau doar au venit să susțină acest eveniment Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Cristi Pustai, Aurel Țicleanu, Florin Prunea, Emil Dică și alți mari fotbaliști.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: