Actualitate

Firme din Gorj, executate de ANAF

Noi firme din Gorj au fost trecute pe lista datornicilor la bugetul consolitat al statului și sunt executate silit de Fisc. Printre acestea se numără și două societăți din Bumbești Jiu, bunurile lor fiind vândute la licitație publică de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj, în data de 20 decembrie.

Una dintre acestea este societatea Ramedlav Electric SRL. În cazul său, Fiscul a scos la vânzare un autovehicul special N2 Ford Transit și două autoutilitare, Mercedes-Benz Vito și Nissan pick-up, care vor fi vândute la un preț de pornire total de circa 80.000 lei. 

O altă societate care se află în aceeași situație este Raisatrans SRL din Curtișoara. În cazul acesteia, finanțiștii au scos la vânzare un Autoturism Dacia Logan, cuptoare, malaxor de aluat și alte echipamente, pentru care vor să obțină peste 142.000 lei. 

În cadrul aceleiași licitații, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj va încerca să vândă bunuri sechestrate de la alte societăți debitoare din Gorj, care la procedurile anterioare nu au fost valorificate. Este vorba de firme precum Confprest Exim SRL, Vilaroda Mob SRL-D, Romtalex Prest SRL, Cralf AG SRL, Kry Mc Events SRL, Insacons SRL, acestea fiind din Târgu Jiu, dar și Moltisanti Com SRL din Ciuperceni și Liz Conf SRL din județul Vâlcea. 

În cadrul unei alte licitații publice, programată pentru 29 decembrie, Fiscul gorjean va vinde bunuri ale societății Maidhof Construct SRL din Runcu. Va fi valorificat mobilier de birou și o imprimantă multifuncțională laser color, pentru circa 6.000 lei. 

Vizualizări: 2,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: