Ultima oră

Femeie de 87 de ani, traficantă de droguri

O femeie de 87 de ani este cercetată de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri de risc. Bătrâna este acuzată că a vândut canabis şi cocaină cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacţie.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în cursul anului 2023, doi inculpaţi şi un suspect (membri ai aceleaşi familii), din care unul aflat în executarea unei pedepse privative de libertate, au constituit un grup infracţional organizat având ca scop săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, aceştia efectuând în perioada iunie 2023 - februarie 2024 activităţi de coordonare, colaborare şi sprijinire în cadrul grupului, precum şi activităţile de deţinere, transport şi vânzare de droguri de risc (canabis) şi mare risc (cocaină) pe raza judeţului Ialomiţa”, potrivit DIICOT.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la locuinţa femeii, au fost identificate şi ridicate 22 pungi din plastic transparent conţinând aproximativ 2,4 kilograme canabis, suma de 44.950 lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi alte mijloace de probă.

Bătrâna se află sub controlul judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) şi starea de sănătate specifică etăţii, potrivit DIICOT.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: