Social

Face școala de șoferi fără să plătească 

Un tânăr din Târgu Jiu va urma cursurile de șoferie și nu va trebui să plătească ceva pentru a obține permisul de conducere. Daniel Eftenoiu este unul dintre cei 55 de tineri desemnați câștigători ai concursului de proiecte din cadrul celei de-a șaptea ediții a Programului Permis pentru viitor, inițiat de MOL România și Fundația Pentru Comunitate. 

Competiția a fost lansată la finalul anului 2021 și s-a adresat tinerilor din medii defavorizate. ”Tinerii care au obținut finanțare, în termen de o lună de zile de la încheierea contractelor se vor înscrie la o școală de șoferi, iar în a doua parte a anului vor finaliza cursurile, apoi vor susține examenul. O nouă ediție a Programului va fi lansată la sfârșitul lunii noiembrie. Cei interesați se pot informa accesând website-ul Fundației Pentru Comunitate sau ne pot contacta telefonic”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Prin acest program se acordă finanțarea necesară obținerii permisului de conducere pentru categoriile B, C sau D (incluzând tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie), în cazul tinerilor din medii defavorizate, cu vârstele cuprinse între 18 și 25 de ani, pentru care existența permisului este o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă, ori un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul celor care se află deja în activitate.

Vizualizări: 1,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: