Social

Elevă pipăită de profesor la meditații

Un profesor de matematică din Gorj este anchetat de polițiști după ce mama unei eleve cu care făcea pregătire în particular l-a acuzat că a agresat-o sexual pe minoră.

Fata de clasa a opta a îndurat calvarul luni de zile de una singură apoi le-a spus colegilor ce i se întâmplă. În cele din urmă și-a făcut curaj și i-a povestit și mamei care predă la aceeași școală.

Din martie, mama fetei a observat o schimbare de comportament la faţa ei mai ales când urma să meargă la pregătire la matematică.

”S-a întocmis un raport cu privire la observarea comportamentului și consilierea minorei în cauză, de către un psiholog, care a confirmat că toate cele precizate de fetiță erau adevărate, fetița este sinceră, are un nivel de inteligență deosebit de ridicat”, a spus Gheorghiţă Stoian, avocata victimei.

Minora va fi consiliată. ”A fost inclusă într-un program de consiliere psihologică, program pe care îl frecventează și în prezent. A povestit prin ce a trecut – în cadrul audierii minoră a oferit detalii cu privire la evenimentele nedorite”, a declarat Lidia Bârsanu, psiholog.

 Inspectoratul Școlar Județean Gorj a desemnat o comisie de cercetare disciplinară. Profesorul încă predă la  Liceul Tehnologic de la Turceni. 

Vizualizări: 2,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: