Eveniment

Dosare penale pentru doi șoferi

Tot mai mulți „șoferi” fără permis sunt depistați la volan. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, miercuri, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Poienari, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, în trafic, un tânăr de 25 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DC 122-Racoți, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Totodată, tânărul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, precum și recoltării de mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vizualizări: 1,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: