Eveniment

Dosar penal pentru un primar din Gorj

Primarul Constantin Bobaru din Bumbești Jiu s-a ales cu dosar penal din cauză că a acroșat un cetățean cu oglinda, dar nu a raportat incidentul la Poliție.

Evenimentul a fost anunțat de victimă, două zile mai târziu. ”La data de 31 august a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată, prin apelul unic 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 29 august a.c., a fost victima unui accident rutier produs în fața Primăriei Orașului Bumbești-Jiu.

Bărbatul de 43 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a sesizat că, în timp ce se afla în parcarea din fața primăriei, ar fi fost acroșat cu oglinda retrovizoare stânga a autoturismului condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, provocându-i leziuni la brațul stâng.

De precizat este faptul că, la data de 29 august a.c., niciuna dintre persoanele în cauză nu au anunțat poliția despre producerea evenimentului”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

 

Vizualizări: 1,996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: