Actualitate

Doru Strîmbulescu pleacă de la conducerea Centrului ”Brâncuși”

Doru Strîmbulescu va pleca din fruntea Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. La evaluarea activității din ultimii cinci ani, acesta nu a reușit să obțină nota minimă pentru a mai putea depune un nou proiect de management, astfel că administrația locală va scoate postul de manager la concurs.

Strâmbulescu avea nevoie de media 9 pentru a putea depune un nou proiect de management. A încheiat evaluarea la limită, cu nota 8.94. Comisia de concurs a făcut observații în mai multe privințe. Mediul on-line este cu vizibilitate redusă, cu postări vechi din 2011, nu există cont pe tripadvisor, dar și că viziunea managerului cu privire la Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu este ”clarificată vag”. Acestuia i s-a mai imputat faptul că nu a accesat fonduri europene nerambursabile.         

Din comisia de evaluare au făcut parte consilierul local Luminița Popescu, Claudiu Tulugea, managerul Muzeului Județean ”Aurelian Sarcedoțeanu” din Vâlcea, dar și directorului Muzeului Județean Gorj, Dumitru Hortopan.

Noul coordonator al Centrului ”Brâncuși” va fi numit în baza unui concurs de proiecte de management. 

Consiliul Local Târgu Jiu va aproba în ședința ordinară din 30 mai rezultatul final al evaluării managementului centrului pentru perioada mandatului de manager 2017-2022.  

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: